Домашня сторінка » Новини » “Популяризація професій та освіти у сфері енергоефективності”

“Популяризація професій та освіти у сфері енергоефективності”

24 листопада 2021 року відбувся Всеукраїнський онлайн-захід “Популяризація професій та освіти у сфері енергоефективності”, що реалізувався в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти. Організаторами заходу виступили: Міністерство освіти і науки України, Компонент “Професійні кваліфікації” проєкту “Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні”, що реалізується в Україні Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини, ГО “Школа Енергоефективності”.

Перед початком заходу на платформі Zoom учасників привітали: заступник міністра освіти та науки України Ігор Гарбарук, представник ГО “Школа Енергоефективності” Тетяна Конченко, та представник проєкту “Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні”, що реалізується в Україні Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини, Ірина Юрьєва. Після офіційних заходів відбулися онлайн-кінопоказ відеороликів на тему енергоефективності та ощадливого використання природних ресурсів, а також вікторина «квіз» на основі переглянутих відеоматеріалів.

ДНЗ “Куп’янський РЦПО” представляли учениці групи Пк-27 Агурєєва Вероніка та Валяєва Єва (команда “Фіксики”). Куратором участі став викладач Кузніченко Андрій Олександрович. Виявилося, що учениці досить добре знайомі з проблемами ощадливого використання природних ресурсів, тому жваво відповідали на питання вікторини.