Домашня сторінка » Новини » Розпочався тиждень кухарів, кондитерів

Розпочався тиждень кухарів, кондитерів

Розпочався тиждень кухарів, кондитерів, який триватиме з 25 по 29 листопада 2019 року, з метою підвищення інтересів учнів до обраної професії; здійснення зв’язку теорії і практики; виховання прагнення до досягнення більш високих результатів при отриманні професії «Кухар; Кондитер»; надання можливості учням для самовираження, як особистості; виховання почуття відповідальності за доручену справу, почуття колективізму, єдності.

У рамках тижня заплановані наступні заходи: екскурсії на ТОВ «Куп’янський хлібокомбінат «Кулиничі» , інтелектуальна гра «Брейн-ринг», відкрита виховна година «МайстерШеф», інформаційна лінійка «Китайська кухня», тематична лінійка «З ранковою кавою», конкурс кухарів «Налисники з сирною начинкою».

Першого дня наш заклад прикрасили газети, виготовлені учнями: «Українська кухня» (Пк-24), «Найкращі кулінари світу» (Пк-24), «Професія «Кухар, кондитер» (Пк-25), «Моя майбутня професія» (Пк-22), «Історія виникнення кулінарії» ( Пк-22), «Тенденції розвитку кулінарії» (Пк-23).

Всі газети відрізнялися самобутністю оформлення, дуже цікавим матеріалом.