Домашня сторінка » Новини » Формула смаку

Формула смаку

Як роблять бісквіти, як тоненько розкатують коржі для «Наполеонів», як лазером ріжуть заготівку для торта на 6 частин, як роблять та упаковують бублики. Про це і  про багато інших цікавих та смачних речей дізналися учні групи ПК -24 і майстер виробничого навчання Фінько Валентина Леонідівна під час екскурсії до ТОВ «Куп’янський хлібокомбінат «Кулиничі», яку проведено в рамках Тижня професії «Кухар. Кондитер».

А ще побачили, як працює нове італійське обладнання, спробували прикрасити пряники, спостерігали за роботою пакувальних апаратів. І зрозуміли: формула смаку складається з багатьох інгредієнтів, але найголовніший – любов до своєї професії!