Домашня сторінка » Новини » Національна кухня Японії – серце нації

Національна кухня Японії – серце нації

12 грудня 2017 року в актовій залі гуртожитку відбувся виховний захід на тему: «Японська кухня», що провела викладач спецдисциплін з професії «кухар, кондитер» Полякова Я. В. Перед початком заходу відвідувачі могли ознайомитися з виставкою рефератів та презентацій по японській кухні, що підготували учасники гуртка «Кулінарний калейдоскоп».

Захід проходив під девізом: «Краще раз побачити, ніж сто разів почути», тому супроводжувався показом фільму, під час перегляду якого глядачі, затамувавши подих, поринули у мандрівку таємницями японської кулінарії. Закінчився захід вікториною, під час якої найспостережливіші мали можливість виграти смачні призи.

Панувала тепла, майже домашня атмосфера, яку допомагали створювати вихователі та мешканці гуртожитку за технічної підтримки учнів: Сорокіна Кирила ( група Ас-16) та Піджарова Андрія (група Ст-35).