Домашня сторінка » Новини » Навчаємося смачно!

Навчаємося смачно!

Розвиток особистісної активності учнів на уроках виробничого навчання дуже важливий під час підготовки майбутніх робітників за професією «Кухар.

Кондитер» .Адже учні, які обрали цю професію і пов’язують свій шлях у житті зі сферою обслуговування населення, повинні любити людей, мати витримку, внутрішню культуру, вміти спілкуватися.

А ще кухарі мають бути спостережливими, швидко бачити і виправляти помилки, усувати недоліки. Саме цьому можна навчитися на уроках виробничого навчання з використанням методів продуктивного навчання. І саме такий урок виробничого навчання на тему «Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього» у групі Пк-23 провела майстер виробничого навчання Грибовода Наталія Іванівна.

Наприкінці уроку присутні виступили у якості незалежних експертів та скуштували духмяні золотисті біляші. Смачно!