Домашня сторінка » Новини » “Титани кулінарії-2019”

“Титани кулінарії-2019”

Саме під такою назвою в цьому році проходив регіональний конкурс з кулінарного та кондитерського мистецтва на базі Харківського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету. Представників ДНЗ «Куп’янський регіональний центр професійної освіти» в цьому році було запрошено як гостей з тим, щоб в подальшому ми стали учасниками цього престижного конкурсу.

Тож Косар Єлизавета та Акентьєв Олександр разом з майстром виробничого навчання Фінько Валентиною Леонідівною мали чудову нагоду переглянути презентацію експонатів арт-класу в номінаціях: цукрові квіти ( англійська техніка), пряничні вироби, художня робота з тіста. До речі, до складу суддівської колегії конкурсу увійшли судді міжнародного рівня, а саме: президент інтернаціональної кулінарної асоціації «Taste of Peace.Jerusalem» Саркіс Якубян (Ізраїль), віце-президент, міжнародний координатор інтернаціональної кулінарної асоціації «Taste of Peace.Jerusalem» Мімоза Балла (Албанія) та відомі ресторатори міста Харкова.