Домашня сторінка » Кухар. Кондитер

Кухар. Кондитер

 

Прийом на навчання за професією “Кухар. Кондитер” у ДНЗ “Куп’янський РЦПО” здійснюється на основі базової загальної середньої освіти.
Термін навчання – 2 роки 10 місяців.
Випускники отримують повну загальну середню освіту і професії “Кухар” 3 розряду; “Кондитер” 3 розряду.
За період навчання учні здобувають такі знання, вміння та навички, як підбирання посуду, інвентарю, інструменту для організації робочого місця; вивчають технологію приготування страв та організацію виробництва підприємств громадського харчування; вчаться економно використовувати сировину та енергоресурси, вчаться працювати з допомогою машин і механізмів, які використовуються в харчовій промисловості.
 Урок спецтехнології Урок виробничого
навчання
Урок виробничого
навчання
Конкурс професійної
майстерності кухарів
Професійно-теоретичну підготовку учні груп “Кухар. Кондитер” проходять в кабінетах загальнотехнічного та спеціального циклів, які мають технічні засоби навчання, наочні посібники, муляжі, стенди, схеми та інші дидактичні засоби навчання, відповідне оснащення та методичне забезпечення.
Професійно-практична підготовка кухарів, кондитерів проходить у сучасній лабораторії, яка має необхідне обладнання (електроплити, холодильник та інше), достатнє навчально-методичне забезпечення. Закріпляють свої навички учні під час виробничого навчання та виробничої практики на підприємствах громадського харчування.
Випускники з професії “Кухар. Кондитер” працюють на підприємствах громадського харчування різних форм власності, на промислових підприємствах, таких як ВАТ “Куліничівський хлібозавод”, Куп’янський м’ясокомбінат, Куп’янський молочно-консервний комбінат.