Домашня сторінка » Новини » Виховна година до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Виховна година до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

15 грудня в групі Ст-35 була проведена відкрита виховна година до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з метою закріпити знання учнів про Чорнобильську трагедію, ознайомити з біографіями пожежників, ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, впровадження елементів екологічного виховання, розвинення почуття вдячності, вшанування подвигу, виховання любові і поваги до своєї Батьківщини – України, почуття глибокої поваги до людей, які ціною власного життя та здоров’я захищали Україну від наслідків аварії на ЧАЕС, сприяти розвитку особистості.

Була застосована національна символіка: Державний Герб, Державний Прапор, роздруковані фотопортрети ліквідаторів аварії , відеофрагменти, музичні складові, слайди, презентаційна програма, тощо.

Виховну годину проводив викладач Зіньковський Віктор Володимирович. У її проведенні були задіяні учні: Ляшенко Іван, Бабич Дмитро, Кандауров Вадим.