Домашня сторінка » Новини » Тиждень з професії “Кухар. Кондитер”

Тиждень з професії “Кухар. Кондитер”

З 13 по 17 грудня 2021 року у Територіальному відокремленому спеціалізованому відділенні ДНЗ «Куп’янський РЦПО» пройшов Тиждень з професії «Кухар. Кондитер», який розпочався з тематичної лінійки, де учні ознайомилися з історією виникнення професії та її важливою роллю в житті людини, й виставки стіннівок «Особливості національної української кухні».

В групі ВКК-1 проведено конкурс професійної майстерності «Майстер Шеф» на тему: «Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї». Здобувачі освіти творчо поєднували інгредієнти, створюючи неперевершений смак власної страви, та дивували нас своїми шедеврами.

В 12 навчальній групі пройшов конкурс-вікторина «Умілий кондитер». Конкурс складався з двох етапів: теоретичної та практичної частин. Команди продемонстрували свої знання з предметів професійно-теоретичної підготовки та виробничого навчання.

У 22 навчальній групі пройшов конкурс «Кухар-чарівник», де здобувачі освіти продемонстрували художні здібності, естетичний смак, творчий підхід при приготуванні бісквітних тортів.

Наприкінці Тижня відбувся відкритий позаурочний захід на тему: «Сервірування чайного столу», у якому брали участь здобувачі освіти групи ВКК-1. Учні ознайомились з історією виникнення чаю як напою, навчилися сервірувати чайний стіл. Захід завершився чаюванням зі смаколиками.